overlay
doted line doted line

bedrijfsprofiel jannink beton

 

Al sinds 1925 maken we met passie prefab beton producten in een grote verscheidenheid. Van luxe balkonplaten, vorstranden, muurafdek banden, raam dorpels, spekbanden, sierlijsten, trappen en urn kelders tot eenvoudigere betonproducten, zoals kantplanken, poeren, putten en deksels. Daarbij stellen we de wensen van onze klanten centraal, en denken graag met u mee in het opzoeken naar mogelijkheden. Tevens kunnen alle producten in kleur en met diverse oppervlaktes gemaakt worden.

Jannink Beton stelt kwaliteit hoog in het vaandel. Aangezien levertijden in de bouwnijverheid belangrijk zijn hanteren we een unieke planningssoftware waarmee we projecten scherp in de gaten kunnen houden. Daarnaast zijn we in het bezit van een eigen mallenmakerij waar we zo goed als alle vormen uit hout kunnen maken. Heeft u snel een prijs nodig of heeft u vragen met betrekking tot realiseerbaarheid, aarzel dan niet: onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar.

Innovatie is een van de kernpunten van Jannink Beton, door te innoveren kunnen we de wensen van onze klanten beter verwezenlijken.

 

 

 

Assortiment

Bekijk onze folder hier

Gewijzigde openingstijden

lezen

informatie aanvragen

Jannink Beton

Wetering 7 7641 LG Wierden
t (0546) - 571422 f (0546) - 577163
e